Kerkelijk Werker ‘Bovenwijks Ouderen Pastoraat’

Mw. H. Kleinjan
0546-673614
hetty.kleinjan1@gmail.com

Wie is kerkelijk werker bovenwijks ouderen pastoraat?

Even voorstellen: 

Mijn naam is Hetty Kleinjan en ik ben kerkelijk werker voor alle gemeenteleden, die wonen in de verzorgingstehuizen en woonzorgcentra – en de daarbij behorende aan-/of inleunwoningen – en hun eventueel thuiswonende partner. Ik richt mij op de gemeenteleden van de Hoofdstraatkerk, Goede Herderkerk en Oosterkerk en mijn collega ds. Hans Borst op de Grote Kerk en de Vredehorst. Samen zijn wij de pastors voor het Bovenwijks Ouderen Pastoraat van de Protestants Gemeente Hoogeveen.

Ik ben geboren en getogen in het dorp Den Ham (gemeente Twenterand), waar ik nog altijd met veel plezier woon. Hiervoor werkte ik als secretaresse, communicatiemedewerker en communicatieadviseur bij een zorgverzekeraar. De overstap naar de baan van kerkelijk werker was –  terugkijkend – een goede keuze. Mijn passie in mijn werk ligt bij mensen; van het verbinden van mensen, betekenis geven aan hun leven of werk, tot het werken in teamverband. Mijn persoonlijke motto is: ‘1 + 1 = 3’. De functie van kerkelijk werker heeft de mooie combinatie van focus op mensen én God. Waar zijn sporen van God te ontdekken in iemands levensverhaal? Het is fijn om dit werk te mogen doen samen met ouderlingen, contactpersonen, diakenen en vele andere vrijwilligers. Ik voel me als Twent ‘als een vis in het water’ onder de Drentenaren. En wat soms handig is: het Drents en Twents dialect lijkt heel veel op elkaar!

Bereikbaarheid
Ik ben bereikbaar via telefoonnummer (0546) 67 36 14. Krijgt u geen gehoor: ik heb een telefoon met nummerweergave en bel u terug zodra ik weer thuis ben.
Mailen mag ook: hetty.kleinjan1@gmail.com

Hartelijke groeten,
Hetty Kleinjan

Herfst 2020
Foto: Bernhardus Annen