Meditatieve momenten en kerkdiensten

Nu ds. ’t Lam weer gedeeltelijk gaat beginnen, kunnen we ook vanuit de Hoofdstraatkerk live bijeenkomsten en diensten uitzenden die u via Kerk-tv of online kunt volgen. Hierbij denken we aan het volgende schema (we zijn hierbij wel afhankelijk van de regelgeving in verband met het Corona-virus):

1. We starten op woensdag 3 juni 2020 om 19.30 uur met een meditatief moment. Ds. ’t Lam zal deze bijeenkomst leiden, waarbij een muzikant medewerking verleent. Dit wordt live vanuit de Hoofdstraatkerk uitgezonden. Ook zullen we op de volgende woensdagen in juni (19.30 uur) dergelijke meditatieve momenten o.l.v. ds. ’t Lam uitzenden. Deze bijeenkomsten worden steeds afgesloten met een korte samenzang, bestaande uit enkele gestreamde liederen.
  2. Door deze meditatieve momenten vervallen de online-zangdiensten op de woensdagavond. Wel blijven we in de maanden mei en juni 2020 op de zondagavond om 19.00 uur online-zangdiensten uitzenden.
  3. Op de zondagen 21 en 28 juni 2020 zenden we, voor zover mogelijk, om 9.30 uur live-kerkdiensten uit, met ds. C. ’t Lam als voorganger. Hierbij kunnen waarschijnlijk maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn.
  4. Op woensdagavond 1 juli 2020 houden we om 19.30 uur een gedachtenisbijeenkomst, die ook wordt uitgezonden. Hiervoor nodigen we maximaal 100 nabestaanden en familieleden uit van in de afgelopen periode overleden gemeenteleden. Tijdens deze bijeenkomst herdenken we de overledenen en plaatsen we duifjes op het gedachtenisbord.
  5. Met ingang van zondag 5 juli 2020 willen we iedere zondagmorgen om 9.30 uur weer kerkdiensten houden. Deze diensten zullen we ook online uitzenden, omdat maximaal 100 bezoekers welkom zijn.

De genoemde bijeenkomsten en kerkdiensten zijn zowel via Kerk-tv als de onderstaande link te volgen: https://hoofdstraatkerk.pknhoogeveen.nl/