Digitale collecten tijdens de coronacrisis vanaf heden op één bankrekeningnummer NL56 RABO0373735391 ten name van Protestantse Gemeente Hoogeveen

U kunt uw gift voor de collecte via een QR code voldoen.

via QR-code:

U kunt via een app (QR-lezer) de code lezen en krijgt dan de keuze om de Kerkgeld app op te starten of een gift te doen via de website.

U kunt hier kiezen voor de optie “Openen op deze website”.

Of : u wordt via de onderstaande link direct doorgelinkt naar de KerkgeldApp

U kunt de link activeren en komt direct in de bundelcollecte terecht.

U kunt hier uw collectegift aan de diaconie, doelcollecte en kerk doen.

U kunt dit op diverse wijzen doen, koppelen aan eigen account in SKG Collect (welke u ook gebruikt voor het bestellen van collectebonnen of anoniem een gift doen of op naam en u kunt zelf bepalen hoeveel u wilt geven. Zodra de gegevens zijn ingevuld kan het gemeentelid de eigen bank kiezen en de iDEAL-betaling doen.

U ontvangt hierna een bevestiging per mail.

Als u de collecten zelf overmaakt kunt u dit vanaf heden doen op bankrekeningnummer: NL56 RABO 0373735391 ten name van de Protestantse Gemeente Hoogeveen.

U kunt hierbij zelf aangeven waarvoor u de collectegift wil bestemmen.