Kerkblad

De Kerkentrommel, het informatie- en opinieblad voor u!

De Kerkentrommel is het kerkblad van de Protestantse Gemeente Hoogeveen (PGH). Wie een abonnement heeft, ontvangt de Kerkentrommel 24 keer per jaar. Een abonnement op de Kerkentrommel kost € 25,–. Het kerkblad ontvangt u om de week. In de zomer en rond Pasen, Pinksteren en Kerst verschijnt de Kerkentrommel één keer per drie weken. De Kerkentrommel is full colour met veel foto’s en telt gemiddeld 36 pagina’s op A4 formaat.

Wat u kunt lezen in de Kerkentrommel:

In de Kerkentrommel leest u inspirerende meditaties en artikelen over wat geloven kan betekenen in de praktijk. Ook een toelichting over besluiten van de Algemene Kerkenraad, de wijkkerkenraden en het College van Kerkrentmeesters kunt u hierin vinden. Daarnaast staan de wekelijkse kerkdiensten erin vermeld en het nieuws uit de wijken. Enkele pagina’s met informatie over zangdiensten, concerten en lezingen maken de Kerkentrommel compleet.

Abonnee worden:

De meeste leden van de PGH hebben een abonnement. Wilt u ook altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de kerkelijke organisatie? Of geïnspireerd raken door artikelen die aansluiten bij trends vanuit onze maatschappij? Voor een abonnement neemt u contact op met !pet visuele communicatie via e-mail kerkentrommel@petonline.nl of telefoon (0528) 200 134.

Redactieteam:

De redactie bestaat uit de hoofdredacteur, wijkredacteuren, een secretaris, een fotograaf en een predikant. Onder leiding van Harmieke Paters als hoofdredacteur maakt de redactie met veel betrokkenheid de Kerkentrommel. De redactie werkt volgens een redactiestatuut. Deze kunt u opvragen bij Aliena van Dalen via secretaris@kerkentrommel.nl. Ook voor andere vragen over de Kerkentrommel kunt u bij haar terecht.

Adverteren:

Heeft u als ondernemer of instelling belangstelling voor het plaatsen van een advertentie in de Kerkentrommel? Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven kunt u krijgen bij !pet visuele communicatie. Dat kan per e-mail kerkentrommel@petonline.nl of telefonisch  (0528) 200 134.

Gratis edities:

Wie geen abonnement heeft, maar wel lid van de PGH ontvangt de Kerkentrommel twee keer per jaar gratis in de bus, tijdens Pasen en Kerst. Daarnaast krijgen alle leden van de PGH in het najaar de uitgave van Leeftocht (met toelichting op speciale themabijeenkomsten, lezingen en culturele activiteiten in en buiten de kerk).